Széchenyi 2020

Köszöntjük honlapunkon

Aki szeretne kilépni kicsit az időből és a rohanással gyakran nyomasztó felelősséggel, problémákkal teli jelenből, pár napig mindent feledve, nekik ajánljuk a 2,5 ha-on elterülő családias vendégházat és gyermek lovardát.

Csodálatos környezetben, a vasi domboktól körülölelve, Magyarország nyugati régiójában, Szombathelytől 6 km-re, a Bucsui határátkelőtől 4 km-re Dozmat településen található.

A vendégház két külön álló részből, egy tágas rendezvényekre is alkalmas panzióból és két külön bejárattal rendelkező apartman házból áll, udvarral, terasszal és medencével.
A szálláshely és lovarda csapatépítő és lovas tréningek, családi, baráti rendezvények, táborok és érettségi találkozók kedvelt helyszíne.

Vendégház és Panzió

Az U alakú épület együttes két részből, az északi oldal 24-30 fős rendezvény teremből, egy jól felszerelt konyhából és egy kávézó-pihenő, valamint wellness részből áll. A teremhez tartozó 160 m2 nagyságú pihenő - grill terasz csodálatos kilátást nyújt a vasi erdőségekre az Alpok hegyvonulataira. Az épületben internet használatra van lehetőség.

Tovább

Gyermek lovas oktatás

Lovardánk fontosnak tartja, hogy a gyerekek megszeressék a természetet, az állatokat, a lovakat és ezáltal a lovaglást is.

Megtanulják a lovaglással kapcsolatos elméleti és gyakorlati szabályokat, lóápolást, lószerszámozást, a lovak körüli teendőket és természetesen magát a lovaglást.

Tovább

Napközis és bentlakásos táborok

© 2017. Dozmatlovarda.hu. Minden jog fenntartva.